Dupa o evolutie neconvin­gatoare in primul meci de la Campionatul Mondial din Franta, contra Chinei, echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a distrus Tunisia, cu scorul de 39-21 (17-11). Mustruluite zdravan de selectionerul Gheorgh
Dupa o evolutie neconvin­gatoare in primul meci de la Campionatul Mondial din Franta, contra Chinei, echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a distrus Tunisia, cu scorul de 39-21 (17-11). Mustruluite zdravan de selectionerul Gheorghe Tadici, care le-a interzis sa ofere declaratii dupa chinuita victorie, la doar doua goluri diferenta, impotriva asia­ticelor, vicecampioanele mondiale au apasat pedala de acceleratie in fata tunisiencelor.   GOLEADA. In partida de aseara, marcatoarele echipei noastre au fost Ramona Maier (9 goluri), Ionela Galca (7), Narcisa Lecusanu (5), Clara Vadineanu (4), Valeria Bese si Adriana Nechita (ambele cate 3), Camelia Balint si Aurelia Bradeanu (cate 2), Steluta Luca, Cristina Neagu (foto), Raluca Ivan si Adina Meirosu (cate o reusita). In aceasta seara, de la ora 21:30, in transmisiune directa la TVR 2, nationala Romaniei, cotata cu a treia sansa la cucerire a titlului mondial, dupa Norvegia si Rusia, va disputa ultima partida din cadrul grupei D, cu Polonia. Indife­rent de rezultat, tricolorele au asi­gurata calificarea in faza urma­toare a grupelor. In alte meciuri desfa­surate ieri, pana la inchiderea editiei, Croatia - Argentina 35-18, Rusia - Australia 40-7, Ungaria - Congo 33-20, Germania - Paraguay 45-12, Norvegia - Rep. Dominicana 42-19. (Mihai Igirosanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.