Azi

- Volksbank Romania anunta rezultatele obtinute in 2006 si in semestrul I al anului 2007, precum si strategia pentru 2007 (sediul central, sos. Mihai Bravu nr. 171)

- Colliers Residential anunta lansarea Asmita Garde

Azi

- Volksbank Romania anunta rezultatele obtinute in 2006 si in semestrul I al anului 2007, precum si strategia pentru 2007 (sediul central, sos. Mihai Bravu nr. 171)

- Colliers Residential anunta lansarea Asmita Gardens, singurul showroom de proiect rezidential ce prezinta trei apartamente model, construite si finisate la scara reala (Splaiul Independentei nr. 168)

- Alenia Aeronautica organizeaza dezbateri pe tema ofertei Ministerului Apararii pentru livrarea de avioane de transport C27J Spartan (Romaero)

- Data pana la care investitorii interesati de preluarea pachetului de actiuni detinut de stat la Automobile Craiova trebuie sa depuna scrisoriile de intentie, la sediul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului

- Este pornit cel de-al doilea reactor al centralei nuclearoelectrice de la Cernavoda, care va functiona la capacitate maxima pana la sfarsitul anului

Maine

- Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor (O.R.D.A) organizeaza o Reuniune festiva, cu prilejul Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale (Ministerul Culturii si Cultelor, Sala Multimedia)

- Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei organizeaza o dezbatere pe tema proiectului de lege privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicatii electronice destinate publicului sau de retele publice de comunicatii, aflat in prezent in faza de consultare publica (sediul ministerului, B-dul Libertatii nr.14, etajul 2, Sala 1)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.