Un singur lucru bun ar fi urmat sa finalizeze Nicolaescu pentru medici: reglementarea vanzarii cabinetelor. Si nici de acesta n-a fost in stare. Pentru ca ordonanta aceea prin care obliga autoritatile locale sa vanda medicilor spatiile in care isi d
Un singur lucru bun ar fi urmat sa finalizeze Nicolaescu pentru medici: reglementarea vanzarii cabinetelor. Si nici de acesta n-a fost in stare. Pentru ca ordonanta aceea prin care obliga autoritatile locale sa vanda medicilor spatiile in care isi desfasurau activitatea, cu un euro pe metrul patrat, a fost declarata neconstitutionala. Dar ministrul sanatatii le-a promis medicilor ca va reveni cu o alta ordonanta. Din pacate pentru doctori, care au asteptat cu sufletul la gura sa isi poata cumpara cabinetele, proiectul nou al ordonantei nu le mai confera nici un avantaj. Acestia isi pot cumpara spatiile doar daca proprietarii de drept sunt de acord. Pretul va fi stabilit prin negociere directa. Iar unele spatii pot fi scoase si la licitatie. Nu de spatii pe care sa le cumpere duceau lipsa medicii. Caci exista destule pe piata libera. Ceea ce au solicitat acestia era posibilitatea de a-si cumpara cabinetele la preturi acceptabile.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.