De Ziua Nationala, Primaria si Consiliul Local Cluj s-au pregatit din timp sa le ofere ardelenilor spectacole de exceptie, manifestari cu fast si focuri de artificii. Intentia lor s-a concretizat insa intr-un esec din cauza proastei calitati a sunet
De Ziua Nationala, Primaria si Consiliul Local Cluj s-au pregatit din timp sa le ofere ardelenilor spectacole de exceptie, manifestari cu fast si focuri de artificii. Intentia lor s-a concretizat insa intr-un esec din cauza proastei calitati a sunetului, a organizarii si a prezentatorilor alesi. Nici artistii chemati sa-i incalzeasca pe clujeni, Mandinga, Directia 5 sau Mihai Traistariu, n-au reusit sa salveze situatia.

Pentru ca una dintre vedetele lor, Ilinca Vandici, urma sa fie gazda evenimentului de 1 Decembrie de la Cluj, Kanal D anunta cu mare pompa “un program de exceptie conceput pentru cele mai diverse si rafinate gusturi” cu ocazia Zilei Nationale a romanilor. Ne-am convins de rafinamentul evenimentului pus la cale de Primaria si Consiliul Local Cluj inca din primele minute ale transmisiei. Doua piete ale orasului de pe Feleac s-au umplut de oameni dornici sa simta spiritul sarbatoresc in orasul lor. In Piata Avram Iancu, unde se afla Teatrul National, a urcat la un moment dat pe scena un grup de copii. Bietii prichindei au ramas fara sunet, negativul nu s-a mai auzit, asa ca au fost nevoiti sa mimeze in fata microfoanelor surd e. Adevaratul “show” s-a dat insa in fata Casei de Cultura a Studentilor, din Piata Lucian Blaga. Spectacolul, numit “Ziua noastra, a romanilor”, a fost prezentat de Ilinca Vandici, blonda de la Kanal D, careia i s-a alaturat un nene brunet, DJ Marius Merca de la Radio Cluj. Cei tocmiti sa cante pe scena din piata au fost Dumitru Farcas, Sava Negrean Brudascu si Aurel Tamas, “contracarati” de artistii de muzica moderna Mihai Traistariu, Directia 5, Morandi si Mandinga.

'Ce bine ne distram noi aici, de ziua romånilor!>>


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.