Nici in cele mai negre cosmaruri Victor Piturca nu putea sa alcatuiasca o grupa mai grea la turneul final. Olanda, Italia si Franta sunt adversarele echipei noastre la turneul final din luna iunie a anului viitor.

Praful si pulberea s-au
Nici in cele mai negre cosmaruri Victor Piturca nu putea sa alcatuiasca o grupa mai grea la turneul final. Olanda, Italia si Franta sunt adversarele echipei noastre la turneul final din luna iunie a anului viitor.

Praful si pulberea s-au ales de norocul proverbial al lui Victor Piturca. Romania are parte de cei mai grei adversari posibili la viitoarea editie a Campionatului European. Mutu&Chivu se vor confrunta inca din grupe cu campioana mondiala en-titre, Italia, si vicecampioana mondiala, Franta. Trebuie mentionat ca toate cele trei adversare ale formatiei noastre au reusit sa castige Campionatul European, acest lucru spunand totul despre forta acestora. Tonul oamenilor de fotbal autohtoni este unul de inmormantare, toti minunan-du-se de ghinionul pe care echipa noastra a putut sa-l aiba. „Ziceti ma fratilor, ca sunt nervos! Asta este grupa mortii. Daca avem valoare, ii batem pe toti si mergem mai departe. Piturca nu mai e norocos la trageri, dar daca avem valoare, ne calificam“, a spus Dumitru Dragomir.

Debutam cu Franta si finalizam cu Olanda
Partida de debut a Romaniei, impotriva Frantei, advers ara din preliminariile Cupei Mondiale din 2010, se va disputa la Zurich, pe 9 iunie, de la ora 19.00. Urmatorul meci al tricolorilor la Euro 2008 va avea loc la 13 iunie, tot la Zurich, de la ora 21.45, in compania selectionatei Italiei, campioana mondiala. In ultimul joc din Grupa C, Romania va intalni formatia Olandei, fosta adversara din preliminariile Euro 2008, pe 17 iunie, la Berna, de la ora 21.45. Meciul de deschidere al turneului final se va disputa pe 7 iunie, la Basel, de la ora 19.00, Elvetia urmand sa intalneasca Cehia.

Mircea Sandu: 'Plecam cu a treia sansa din patru>>
Presedintele Federatiei, Mircea Sandu, a declarat ca echipa nationala a Romaniei pleaca cu a treia sansa in grupa C, avand in vedere ca in preliminarii a obtinut 4 puncte din 6 in fata selectionatei Olandei. „Plecam cu a treia sansa, dupa Franta si Italia. Avem avantajul meciurilor din preliminarii cu Olanda, unde am depasit-o.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.