Adrian Mutu a declarat ca este flatat de oferta lui Real Madrid, dar vrea sa ramana la Fiorentina pentru a castiga trofee impreuna cu antrenorul Cesare Prandelli, informeaza site-ul oficial al gruparii viola.     PAS REAL. Pe
Adrian Mutu a declarat ca este flatat de oferta lui Real Madrid, dar vrea sa ramana la Fiorentina pentru a castiga trofee impreuna cu antrenorul Cesare Prandelli, informeaza site-ul oficial al gruparii viola.     PAS REAL. Pe seama unui posibil transfer la gruparea madrilena, Adi Mutu a spus: "Viitorul meu este aici. Am spus in mai multe randuri si o spun din nou: nu vreau sa plec de la Fiorentina. Sunt magulit de interesul celor de la Real Madrid, dar voi rezista tentatiei. Vreau sa castig ceva cu Fiorentina si cu Prandelli", a declarat Mutu, raspunzand astfel informatiilor din presa italiana si spaniola, care au scris despre oferta campioanei Spaniei, 17 milioane de euro plus cedarea lui Mahamadou Diarra. De altfel, internationalul roman s-a aratat impresionat de atasamentul suporterilor viola si de atmosfera creata de acestia dupa ce sotia antrenorului Cesare Prandelli a decedat saptamana trecuta: "Inca o data s-a demonstrat ca Florenta este un oras extraordinar. Afectiunea aratata de suporteri antrenorului nostru a fost magnifica. Noi, jucatorii, am vrut sa-i dedicam lui Prandelli o victorie in meciul cu Inter, dar nu am reusit".   COMENTARIU. Infrangerea suferita duminica de Fiorentina in fata Interului, 0-2 in etapa a 14-a a campionatului Italiei,  a fost comentata de Adrian Mutu ca fiind un esec venit in fata unei adevarate campioane. "Meciul cu Inter a fost un adevarat dus rece, care ne-a adus cu picioarele pe pamant. Inter este o echipa foarte puternica, asa cum era Juventus in urma cu 2-3 ani. Au fost mai bine organizati, sunt foarte valorosi, chiar daca in prima repriza  noi am avut mai multe ocazii. Trebuie sa evitam sa mai vorbim despre titlu", a fost de parere Mutu, care a jucat tot meciul. Internationalul roman crede ca nu si-a revenit complet dupa accidentare." Am vrut sa joc in acest meci si am facut tot am putut. Nu sunt la nivel maxim, vin dupa o accidentare, si din aceasta cauza nu am putut face mai mult. Nu am putut sa-mi depasesc adversarul direct prin dribling, asa cum imi place", a afirmat Mutu. Atacantul Fiorentinei s-a accidentat la coapsa la meciul Fiorentinei cu Udinese, de pe data de 11 noiembrie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.