Activele Bank Leumi, subsidiara romaneasca a celui de-al doilea grup financiar israelian, au crescut de peste doua ori in intervalul septembrie 2006 - septembrie 2007 pana la 441,6 mil. dolari, ca urmare a triplarii portofoliului de credite, a anunta
Activele Bank Leumi, subsidiara romaneasca a celui de-al doilea grup financiar israelian, au crescut de peste doua ori in intervalul septembrie 2006 - septembrie 2007 pana la 441,6 mil. dolari, ca urmare a triplarii portofoliului de credite, a anuntat, vineri, banca.
Dupa primele noua luni din 2006, activele bancii insumau 185,3 mil. dolari.
Datele publicate vineri de Bank Leumi Romania confirma tinta anuntata de presedintele Consiliului de Administratie al bancii, Zalman Segal, care declarase miercuri, pentru NewsIn, ca activele bancii vor depasi 1 mld. lei la finele lui 2007, nivel dublu fata de sfarsitul anului trecut, cand banca inregistrase active de circa 570 mil. lei.
Calculat in dolari, portofoliul de credite s-a triplat pana la 227,6 mil. dolari dupa primele noua luni ale acestui an, fata de 75,7 mil. dolari in aceeasi perioada a anului trecut, se arata in comunicatul bancii.
In ceea ce priveste depozitele atrase de la clienti, acestea au ajuns la 334,9 mil. dolari la sfarsitul lunii septembrie, fata de 142 mil. dolari la sfarsitul trimestrului al treilea din 2006.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.