Operatorul retelei Metrorex Bucuresti va investi anul viitor 14,3 milioane de euro in sisteme de informare a calatorilor si sonorizare a tronsonului Nicolae Grigorescu - Linia de Centura. Ministerul Transporturilor a anuntat ca in urmatoarele luni va
Operatorul retelei Metrorex Bucuresti va investi anul viitor 14,3 milioane de euro in sisteme de informare a calatorilor si sonorizare a tronsonului Nicolae Grigorescu - Linia de Centura. Ministerul Transporturilor a anuntat ca in urmatoarele luni va avea loc o licitatie cu strigare pentru a se stabili firma investitoare in acest proiect. Contractul va fi atribuit in baza celei mai bune oferte, principalul criteriu fiind pretul, cu o pondere de 80% din evaluare, in timp ce durata de executie va conta in proportie de 20%.
Termenul limita pana la care firmele interesate pot depune actele necesare este 24 ianuarie 2008.
Totodata, Ministerul Transporturilor are in vedere un alt proiect de modernizare a sistemului de informare a calatorilor, pentru tronsonul Industriilor - Linia de Centura.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.