Postul public de televiziune va plati noua milioane de lei Uniunii Compozitorilor din Romania-Asociatia pentru Drepturi de Autor (UCMR-ADA) pentru a incheia, pe cale amiabila, litigiul ce face obiectul unui dosar din 2004, aflat pe rolul Tribunalulu
Postul public de televiziune va plati noua milioane de lei Uniunii Compozitorilor din Romania-Asociatia pentru Drepturi de Autor (UCMR-ADA) pentru a incheia, pe cale amiabila, litigiul ce face obiectul unui dosar din 2004, aflat pe rolul Tribunalului Bucuresti, informeaza site-ul TVR. Postul public a folosit, in perioada 1 ianuarie 2003 - 31 decembrie 2006, repertoriul de opere muzicale gestionat de UCMR-ADA si, acum, va plati suma esalonat, pe o perioada de trei ani. SRTv a hotarat sa infiinteze o comisie care sa analizeze, pana pe 1 februarie 2008, cauzele pierderilor financiare din anul 2006 si din primul semestru al anului 2007.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.