Finantatorul Stelei si, dupa unele surse, chiar al Gloriei Buzau, a rabufnit la o zi dupa meciul dintre cele doua echipe, incheiat la egalitate, 1-1. El a sugerat ca buzoienii ar fi trebuit sa faciliteze victoria ros-albastrilor in baza relatiilor f
Finantatorul Stelei si, dupa unele surse, chiar al Gloriei Buzau, a rabufnit la o zi dupa meciul dintre cele doua echipe, incheiat la egalitate, 1-1. El a sugerat ca buzoienii ar fi trebuit sa faciliteze victoria ros-albastrilor in baza relatiilor foarte stranse dintre cele doua cluburi. Ba, mai mult, a lansat o serie de amenintari la adresa oficialilor Gloriei.
„Ceea ce s-a intamplat la Buzau e unicat. E ca si cand aveti o prietena si o luati ca sora, ii dati sa manance, sa bea, o trimit la sala de forta sa se lupte cu dusmanii si apoi vine sa te impuste in somn. Gloria si-a impuscat stapanul in somn. Cine nu stie despre ce e vorba imi zice , dar cine stie despre ce e vorba imi zice ”, a spus Becali, ieri, la sport.ro. Acesta a continuat: „Sa-si bata joc cineva intr-un asa hal de mine, cum au facut cei de la Buzau, dupa tot ce le-am facut acolo, nu mi s-a intamplat niciodata in viata mea. In viata nu poti sa musti mana care te hraneste. Aici e vorba de caractere. Ce, nu stie lumea despre ce e vorba? Doar ca nu putem sp une lucrurile pe fata. Eu am fost caracter si nu i-am spus lui Fane Stoica (n.r. antrenorul Gloriei) sa se dea la o parte. Aici e vorba de bun simt, nu m-am dus eu sa spun eu ceva la jucatori sau sa cumpar un meci”.

Patronul ros-albastrilor a continuat cu acuzatiile, mentionand ca nu a fost prezent la meci deoarece nici nu concepea ca buzoienii nu vor facilita victoria Stelei: „Toata lumea imi zice . Au dreptate, dupa meciul de la Buzau sunt un idiot. Nu trebuia sa le cer eu sa piarda, trebuia sa aiba bun simt cei de la Buzau, dar n-au avut. E o lectie de viata. Nu era vorba de blat, trebuia sa fie caractere. Nici nu m-am dus la meci la Buzau deoarece credeam ca nu o sa am nici o problema, ca cei de la Buzau vor fi caractere si oameni cu bun simt, dar m-am inselat si mi-am dat seama ca sunt cel mai prost din lumea asta. Sunt un idiot, un tampit. Nu poti sa faci ce a facut Buzaul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.