Fara sa para prea afectat de rezultatul tragerii la sorti, Roberto Donadoni nu a scapat prilejul de a-si a€žatinge" omologul insarcinat cu pregatirea internationalilor francezi, si asta pentru ca Raymond Domenech a parasit conferinta de pre
Fara sa para prea afectat de rezultatul tragerii la sorti, Roberto Donadoni nu a scapat prilejul de a-si a€žatinge" omologul insarcinat cu pregatirea internationalilor francezi, si asta pentru ca Raymond Domenech a parasit conferinta de presa suparat pe jurnalistii italieni: "Faptul ca vom intalni din nou Franta nu imi trezeste vreun sentiment special. Nu sunt eu in masura sa judec comportamentul lui Domenech, nu stiu cum isi gestioneaza emotiile. Spun doar ca a evita noi polemici pe marginea meciului Italia - Franta depinde doar de bunul simt al fiecaruia dintre noi". Cat despre grupa in care au fost repartizati si jucatorii lui Victor Piturca, selectionerul Italiei s-a aratat a fi optimist in privinta sanselor a€žsquadrei azzura". a€žAm avut un presentiment ca nu vom nimeri intr-o grupa usoara. Speram totusi sa fim ceva mai norocosi, dar nici asa nu e rau", s-a confesat celor prezenti fostul jucator al a€ždiavolilor" milanezi.  
Daca italienii par sa nu isi faca prea multe griji in privinta calificarii in fazele superioare ale turneului gazduit de Austria si Elvetia, fostul coleg de echipa al lui Donadoni, Marco Van Basten, crede ca batavii vor transpira serios pentru a invinge prima reprezentativa a Romaniei: "Este greu! Puteti sa-i spuneti cum vreti acestei grupe... am auzit vorbindu-se despre grupa mortii. Este clar cea mai dificila grupa de la Euro. Reintalnim Romania, care ne-a pus mari probleme in calificari. Va trebui sa luptam pentru a invinge aceasta echipa. Debutam cu Italia, inainte de a intalni Franta: stim la ce sa ne asteptam...vestea buna este ca aceasta tragere la sorti ne permite sa jucam in Elvetia, mai ales ca noi ne-am programat cantonamentul la Lausanne. In februarie aveam programat un meci amical cu Italia, dar va trebui sa-l anulam si sa cautam un alt adversar cu un stil comparabil".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.