Peste 100 de bucuresteni au iesit in strada pentru a-si apara putinul spatiul verde din fata blocului.

Un parc, cateva alei, banci si o strada vor fi distruse de buldozerele unor proprietari, care au revendicat terenul. Strada Terasei din
Peste 100 de bucuresteni au iesit in strada pentru a-si apara putinul spatiul verde din fata blocului.

Un parc, cateva alei, banci si o strada vor fi distruse de buldozerele unor proprietari, care au revendicat terenul. Strada Terasei din Sectorul 4 al Capitalei va fi transformata in santier, doua blocuri-turn de peste 10 etaje, o policlinica si parcare subterana se vor ridica pe spatiul verde. "Parca imi vine sa plec in lumea larga, sincer imi vine sa ma duc, atata nedreptate in tara asta, doar Dumnezeu mai poate face dreptate", au spus oamenii mahniti si nedreptatiti.

O mana de gazon, peste 40 de copaci, cateva leagane si tobogane, banci, alei si drumuri de acces dispar si ei nu pot face nimic. asta e parculetul nostru, aici iesim, atat avem. In zona asta e canal cu conducte, nu se poate construi nimic". Fostii proprietari au revendicat terenul de peste 3.000 de metri patrati si l-au castigat in 2001. Au reusit sa obtina si toate autorizatiile de care aveau nevoie cu toate ca este vorba despre un spatiu verde.

Stalpii proprietarilor care au ingradit deja parcul si drumurile de acces nu fac decat sa arate ca primul pas catre distrugere a fost facut.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.