Peste 100.000 de oameni, majoritatea studenti, au iesit pe strazile capitalei venezuelane Caracas, in semn de protest fata de planurile autoritatilor de a modifica termenii constitutiei. Potrivit proiectelor, legea fundamentala a tarii ar trebui sa s
Peste 100.000 de oameni, majoritatea studenti, au iesit pe strazile capitalei venezuelane Caracas, in semn de protest fata de planurile autoritatilor de a modifica termenii constitutiei. Potrivit proiectelor, legea fundamentala a tarii ar trebui sa sufere 69 de amendamente, care prevad, printre altele, crearea de proprietati agrare comune, eliminarea limitelor la mandatele prezidentiale si cresterea prerogativelor pentru seful statului. Populatia e chemata duminica la urne pentru a vota aceste modificari. Opozitia din Venezuela, condusa de studenti, a organizat deja marsuri ample de strada pentru a-si exprima nemultumirea fata de amendamentele propuse. (I.M.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.