La ceremonia de inmanare de catre BEC a certificatelor constatoare privind alegerea in functia de europarlamentar, presedintele Traian Basescu  le-a transmis reprezentantilor alesi ai Romaniei in Parlamentul European invitatia “de a reali
La ceremonia de inmanare de catre BEC a certificatelor constatoare privind alegerea in functia de europarlamentar, presedintele Traian Basescu le-a transmis reprezentantilor alesi ai Romaniei in Parlamentul European invitatia “de a realiza un parteneriat cu institutia prezidentiala in problematica de politica europeana si de politica externa a Romaniei”. “Vreau sa va asigur aici, sa reinnoiesc o oferta pe care am facut-o celor care ne-au reprezentat inainte in Parlamentul European. Oricand veti considera ca trebuie sa va corelati pozitia cu Presedintia Romaniei, nu ezitati s-o faceti”, a subliniat el. “Va multumesc mult si va asigur de tot sprijinul meu. As spune ca pentru mine nu exista parlamentari PD, PSD, PNL, UDMR sau parlamentari independenti, exista parlamentari romani in Parlamentul European”, a accentuat presedintele.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.