• Beauty

HOT. Campania pentru ultimele produse de ingrijire a pielii de la Vaseline implica cinci personalitati care vorbesc despre pielea lor. Hilary Duff, Dave Navarro, Minnie Driver, Kim Raver si Laila Ali sint starurile angajate pentru campanie, iar discursul lor este personal, narativ si natural. Dave vorbeste despre ingrijirea de care are nevoie o piele tatuata, Kim e surprinsa de elasticitatea pielii de dupa nastere, Hilary povesteste cum a invatat sa-si iubeasca ridurile si Minnie se plinge de pistruii ei.

NOT. Pentru a avea gene frumoase nu mai este nevoie sa purtati gene false, sa va rasuciti genele cu aparate speciale sau sa le incarcati cu mascara, le indeseste sau alte aberatii de acest gen, ci treceti direct la solutia chimica. Citeva picaturi in ochi dintr-o substanta numita solutie oftalmica biomatoprost, care, picurata in ochi, are efectul secundar de a declansa cresterea genelor. Companiile cosmetice s-au grabit sa patenteze produsele. Nu s-au grabit sa vorbeasca insa si despre efectele ei secundare pe termen lung.

• People

HOT. Filmul lui Cristian Mungiu premiat cu Palme d'Or, „4 luni, 3 saptamini si 2 zile", a fost nominalizat la categoria Cel mai bun film strain a Spirit Awards, premii acordate filmelor cu buget mic sau de arta si care reprezinta un barometru in cursa pentru Oscar sau Globul de Aur. In aceeasi categorie cu Mungiu sint nominalizate si peliculele „The Band's Visit", din Israel, drama irlandeza „Once" si doua filme franceze, „Lady Chatterley" si pelicula de animatie „Persepolis".

NOT. Heidi Klum a aparut in cea mai penibila postura posibila, intr-o reclama la sutien, in care explica, cu gesturi infantile, dar care frizeaza obscenitatea, felul in care sinii reactioneaza la frig, incercind in acest fel sa convinga privitorii de importanta unui sutien de buna calitate. Felul in care se joaca cu sinii, se strimba si vorbeste te duce mai degraba cu gindul la un filmulet pus pe YouTube de o adolescenta care vrea sa-si faca de ris parintii.

• Film

HOT. "Sweeney Todd: Barbierul diabolic din Fleet Street" este ultimul film in regia lui Tim Burton, o pelicula despre dragoste, familie, ura si razbunare. Sweeney Todd isi promite razbunare dupa ce a fost inchis pe nedrept, eroare cu consecinte tragice asupra vietii celor mai iubite fiinte: fiica si sotia. Todd este ajutat de complicea sa, Mrs. Lovett, ale carei celebre placinte contin ingrediente diabolice. Capetele de afis ale acestei productii sint Johnny Depp, Helena Bonham Carter si Alan Rickman. NOT. In filmul „Gangster American", detectivul Richie Roberts are sarcina de a urmari, de a prinde si de a pedepsi traficantii de droguri din New York. Are nevoie, ca orice detectiv care la final trebuie privit drept un erou, de un dusman de moarte, si acesta este Frank Lucas, un adevarat artist al traficului de heroina. Asa cum era de asteptat, cei doi eroi seamana in mod izbitor unul cu celalalt, singurul lucru care ii diferentiaza fiind cauzele pentru care lupta.