Lucrarile expuse de artistul Nicolae Comanescu la Galeria de arta 26 sunt adevarate portrete ale Bucurestiului "prafos" de azi. Problema prafului din Romania actuala este o chestiune care nu tine de trecerea timpului, ci doar de un
   Lucrarile expuse de artistul Nicolae Comanescu la Galeria de arta 26 sunt adevarate portrete ale Bucurestiului "prafos" de azi. Problema prafului din Romania actuala este o chestiune care nu tine de trecerea timpului, ci doar de un soi de indolenta din partea tuturor. Blocurile de apartamente arata precum cele ridicate de conducatorii trecutului comunist, dar imaginile lor fixate in praf sunt diferite. Lumina, in schimb, este intotdeauna curata. Picturile "din praf" ale lui Comanescu sunt facute din materie expresiv-umana. Am intalnit prototipuri de tineri in mijlocul ploii,  masini de fite, alaturi de o oaza de apa limpede intr-un mister de praf.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.