Cel mai bun om al oltenilor in ultimele meciuri, atacantul Florin Costea, a declarat ieri ca obiectivul formatiei din Banie este sa cucereasca cel putin sapte puncte in ultimele trei partide care au ramas de disputat in acest an.     
Cel mai bun om al oltenilor in ultimele meciuri, atacantul Florin Costea, a declarat ieri ca obiectivul formatiei din Banie este sa cucereasca cel putin sapte puncte in ultimele trei partide care au ramas de disputat in acest an.       AVANTAJ. Fotbalistul cotat la trei milioane de euro de Gigi Becali a afirmat ca Universitatea va aborda la victorie meciul de sambata, din deplasare, contra Ceahlaului. "Vrem sa repetam isprava din campionatul trecut si sa castigam. Avem un precedent moral in fata moldovenilor si trebuie sa profitam si de acest lucru. Totusi, cred ca si un egal ar fi bun. Ne vom duce la Piatra-Neamt sa obtinem cel putin un punct. Pentru cele trei meciuri ramase de disputat, la Piatra-Neamt, la Constanta si acasa cu Poli Iasi, ne-am propus sa acumulam cel putin sapte puncte, pentru a avea o iarna linistita si Sarbatori fericite. In retur vom fi mai puternici si asta se va vedea cu siguranta in rezultate", a spus ieri Costea.     Dorinta   Tehnicianul Universitatii, Nicolo Napoli, a declarat ca singurul sau scop la meciul cu Cealaul este obtinerea victoriei: "Daca anul trecut Universitatea a castigat la Piatra-Neamt, asta nu inseamna obligatoriu ca vom invinge si acum. Orice partida are istoricul ei. Noi vom intalni o echipa buna, foarte incomoda, dar trebuie sa facem un meci bun si sa ne atingem scopul. Nici un antrenor nu se gandeste sa piarda, asa ca si eu merg la Piatra-Neamt sa castig."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.