Fostul presedinte al COSR crede ca proiectul demarat de Primaria Capitalei de refacere din temelii a stadionului National nu este viabil.

Proiectul de demolare si refacere din temelii a stadionului National din cadrul Complexului Sport
Fostul presedinte al COSR crede ca proiectul demarat de Primaria Capitalei de refacere din temelii a stadionului National nu este viabil.

Proiectul de demolare si refacere din temelii a stadionului National din cadrul Complexului Sportiv ,,Lia Manoliu" nu este vazut cu ochi buni de fostul presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Ion Tiriac. ,,Trebuiau sa se gindeasca in perspectiva la 2010-2020 si sa faca un stadion national la 10 kilometri de Bucuresti, cu locuri de parcare, cu tot ce trebuie. Pe vremea cind jucam hochei mi-am mai petrecut si eu timpul pe ,,Lia Manoliu". Sa-mi arate mie cineva unde fac ei 10.000 de locuri de parcare in zona, atit cit cere UEFA pentru acordarea gazduirii unei finale. Unde bagi si unde scoti 50.000 de oameni in acelasi timp? Este pacat ca banii se cheltuiesc. O sa vina sa-mi spuna ca vor face trei etaje de parking, dar cu banii aia construiau inca un stadion. Videanu nu are cum sa le stie pe toate. Era nevoie de un om de sport care sa-i explice toate aceste lucruri", a spus fostul presedinte al COSR, completat de presedintele ANS, Octavian Bellu: ,,Eu cred ca era mai bine sa se faca acest stadion undeva in sudul Bucurestiului, unde aveai linie de metrou". Ion Tiriac, Octavian Bellu si presedintele COSR, Octavian Morariu, au pus ieri primele mistrii la fundatia Casei Olimpice si la cea a Muzeului Olimpic, o investitie de 1-1,5 milioane de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.