Thomasville a intrat pe piata romaneasca. Producatorul american de mobila, care a  deschis ieri un showroom in cadrul centrului comercial Mobilia din comuna Pantelimon, mizeaza in 2008 pe vanzari de patru milioane euro. In portofoliul Thomasvill
Thomasville a intrat pe piata romaneasca. Producatorul american de mobila, care a deschis ieri un showroom in cadrul centrului comercial Mobilia din comuna Pantelimon, mizeaza in 2008 pe vanzari de patru milioane euro. In portofoliul Thomasville Concept se afla, in afara de magazinul din Pantelimon, care are o suprafata de vanzare de 540 metri patrati si un stoc de circa 500 piese de mobilier, un depozit de mobila de circa 1.000 metri patrati si un sediu. Producatorul american are in plan un al doilea showroom, cel mai probabil in Transilvania. Thomasville opereaza in Romania prin intermediul firmei Thomasville Concept, in baza unui contract de reprezentanta exclusiva. Compania americana a inregistrat anul trecut vanzari de 600 milioane dolari, fiind prezenta si in alte tari din Europa de Estm precum Rusia, Armenia, Turcia si Grecia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.