Mai sunt trei zile pana cand reprezentativa feminina de handbal a Romaniei va intra in focurile Mondialelor din Franta, urmand sa evolueze in primul meci impotriva modestei selectionate a Chinei. Desi tricolorele au o serie de meciuri mai usoare in p
Mai sunt trei zile pana cand reprezentativa feminina de handbal a Romaniei va intra in focurile Mondialelor din Franta, urmand sa evolueze in primul meci impotriva modestei selectionate a Chinei. Desi tricolorele au o serie de meciuri mai usoare in prima faza, cu adversare modeste, antrenorul Gheorghe Tadici atentioneaza: "Trebuie sa jucam foarte bine primul meci cu China, foarte bine cu Tunisia si cu Polonia, pentru ca sa ne calificam cu doua puncte in grupa principala. Va fi greu, pentru ca nu se va da nimeni deoparte. Nimeni nu-ti da voie sa te menajezi". Totodata, Tadici spune ca Romania se numara printre favoritele la podiumul mondial, dar crede ca actuala editie se anunta a fi mai disputata ca niciodata, poate si pentru faptul ca in joc se afla si vizele pentru JO 2008, castigatoarea urmand sa primeasca biletul pentru Beijing, in vreme ce ocupantele locurilor 2, 3 si 4 vor obtine organizarea turneelor preolimpice. "Avem ca obiectiv locurile 1-4, dar ne propunem sa ne aparam medalia de argint si s-ar putea pana la urma sa ne gandim si la mai mult. Avem cel putin dreptul sa ne gandim la titlul mondial", a mai punctat Tadici, adaugand si ca inspiratia, si norocul vor avea un cuvant greu de spus in meciurile tari. "Daca fetele se vor mobiliza, vor avea dispozitie de joc si vor da un randament de 80-85%, nu vom avea probleme cu nici o echipa", concluzioneaza antrenorul tricolorelor, care nu va putea conta pe extremele Cristina Varzaru si Valentina Ardean Elisei, accidentate.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.