Clujul se pregateste pentru confruntari violente, duminica, intre suporterii Universitatii Cluj si ai CFR-ului. Derby-ul local naste o rivalitate comparabila cu cea dintre Steaua si Dinamo, “studentii” fiind amenintati de propriii fani c
Clujul se pregateste pentru confruntari violente, duminica, intre suporterii Universitatii Cluj si ai CFR-ului. Derby-ul local naste o rivalitate comparabila cu cea dintre Steaua si Dinamo, “studentii” fiind amenintati de propriii fani ca se vor alege cu rani daca vor pierde in fata rivalilor din Gruia. „Este o partida foarte importanta pentru noi, stiu ce inseamna acest derby pentru Cluj-Napoca. Indiferent de pozitiile din clasament, eu cred ca va fi un joc echilibrat. Nu conteaza ca ei sunt lideri, iar noi ocupam ultimul loc. Fotbalistii mei sunt mult mai ambitiosi decat la alte partide. Cu multa determinare putem sa depasim CFR-ul“, a declarat antrenorul lui “U”, Gheorghe Multescu.

Conducerea clublui studentesc a avut o intalnire, in aceasta saptamana, cu liderii galeriei. Reprezentantii fanilor au spus ca nu isi pot asuma raspunderea pentru toti suporterii, intrucat este foarte greu sa controlezi o masa mare de oameni in conditiile in care trairile ating cote maxime. Totusi, au promis ca vor face tot ce vor putea pentru a impiedica actele de violenta. Trei fani ai lui “U” Cluj au interdictie de a i ntra pe stadion.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.