Presedintele grupului american Apple, Steve Jobs, aflat in spatele succesului playerului iPod, este cel mai influent om de afaceri din lume, conform clasamentului, realizat de revista Fortune, al celor mai importanti 25 de sefi de companii din lume,
Presedintele grupului american Apple, Steve Jobs, aflat in spatele succesului playerului iPod, este cel mai influent om de afaceri din lume, conform clasamentului, realizat de revista Fortune, al celor mai importanti 25 de sefi de companii din lume, informeaza Reuters, citat de NewsIn.
Cea mai influenta femeie din acest clasament este presedinta PepsiCo, Indra Nooyi, care a restructurat cu succes gigantul american, afirma revista Fortune, care a efectuat selectia luand in calcul doar presedintii "de clasa mondiala". Locul doi in aceasta lista este ocupat de magnatul Rupert Murdoch, presedinte al News Corp, in timp ce presedintele Berkshire Hathaway, Warren Buffet, supranumit si "oracolul din Omaha", a fost clasat pe locul cinci.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.