Fotbalistii Universitatii Craiova povestesc ca ivorianul Julius Wobay se plange zilnic la antrenamente din cauza temperaturilor scazute. Africanul este nemultumit de faptul ca, in decembrie, se vor juca si doua etape din retur. “E mult prea fr
Fotbalistii Universitatii Craiova povestesc ca ivorianul Julius Wobay se plange zilnic la antrenamente din cauza temperaturilor scazute. Africanul este nemultumit de faptul ca, in decembrie, se vor juca si doua etape din retur. “E mult prea frig in Romania”, s-ar fi plans atacantul. Tot respectul pentru Wobay, care este un fotbalist peste media campionatului intern. Sa ii spuna si lui cineva ca s-au inventat hainele. Sau poate ca nu gaseste un echipament de iarna pe gustul sau. O fi fudul. In acest caz, poate fonda Sindicatul Fotbalistilor Neobisnuiti cu Frigul din Romania (SFNFR), la care ar adera, printre altii, Mala, Djapka, Dossey, Mansour, Omoduemuke, Disney, Temwanjera sau Nogo.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.