Autoritatile ruse l-au impiedicat pe Anatoli Karpov sa-l viziteze in inchisoare pe fostul campion mondial de sah devenit lider al opozitiei ruse, Garry Kasparov, care a fost condamnat la cinci zile de inchisoare pentru organizarea unei manifestatii
Autoritatile ruse l-au impiedicat pe Anatoli Karpov sa-l viziteze in inchisoare pe fostul campion mondial de sah devenit lider al opozitiei ruse, Garry Kasparov, care a fost condamnat la cinci zile de inchisoare pentru organizarea unei manifestatii neautorizate. Potrivit cotidianului Marca, fostul campion mondial la sah Anatoli Karpov s-a prezentat la sediul Ministerului rus de Interne, de la Moscova, si a cerut sa-l viziteze pe Kasparov, dar nu a putut nici macar sa intre in cladire. „Este ciudat ca in sediul ministerului nu era niciun functionar care sa poata lua o decizie in acest sens“, a declarat Karpov. Aflat in imposibilitatea de a se intalni cu Garry Kasparov, Karpov a decis sa-i lase mamei acestuia un exemplar dintr-o revista de sah.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.