Daca jucatorii pregatiti de Mircea Rednic au fost anuntati de finantatorul George Copos (cumpatat ca de obicei...) ca isi vor primi cuvenitele prime abia dupa ce vor intra in a€žvacanta de iarna", fanii echipei de sub podul Grant au primit,
Daca jucatorii pregatiti de Mircea Rednic au fost anuntati de finantatorul George Copos (cumpatat ca de obicei...) ca isi vor primi cuvenitele prime abia dupa ce vor intra in a€žvacanta de iarna", fanii echipei de sub podul Grant au primit, in sfarsit, o veste buna. Comisia de Apel le-a dat castig de cauza giulestenilor, si a anulat decizia Comisiei de Disciplina care sanctionase clubul bucurestean cu o etapa de suspendare, in urma incidentelor inregistrate la partida Dinamo - Rapid.  
a€žMagistratii" onor comisiei insarcinate cu judecarea apelurilor au hotarat totusi sa mentina amenda de 30.000 RON dictata impotriva alb-visiniilor. In concluzie, meciul Rapid - FC Vaslui se va disputa in conditii normale, chiar daca intrarea nu va fi libera. Ceea ce, tinand cont de rezultatele obtinute de coechipierii lui Boya in ultimul timp, ca si de popularitatea de care se bucura antrenorul principal in randul suporterilor, poate ca ar fi fost de dorit.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.