Astazi, la ora 10.00, PF Parinte Patriarh Daniel oficiaza slujba de punere a pietrei de temelie si a sfintirii locului destinat construirii noii Catedrale patriarhale pe terenul situat in Calea 13 Septembrie din Bucuresti. La eveniment, vor particip
Astazi, la ora 10.00, PF Parinte Patriarh Daniel oficiaza slujba de punere a pietrei de temelie si a sfintirii locului destinat construirii noii Catedrale patriarhale pe terenul situat in Calea 13 Septembrie din Bucuresti. La eveniment, vor participa membrii Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane, personalitati ale vietii publice romanesti, preoti si credinciosi.
La acest anunt, Remus Cernea, director executiv al Asociatiei “Solidaritatea pentru libertatea de constiinta”, considera intregul demers ilegal si din acest motiv isi cheama adeptii la o pichetare a ceremoniei. “Intregul demers al construirii Catedralei Mantuirii Neamului este unul profund ilegal si indreptat impotriva statului de drept.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.