Comitetul Executiv al UEFA, din care face parte si presedintele FRF, Mircea Sandu, se va reuni astazi la Lucerna (Elvetia) pentru o noua runda de discutii pe marginea planului de reforma a Ligii Campionilor, prezentat de conducatoru
   Comitetul Executiv al UEFA, din care face parte si presedintele FRF, Mircea Sandu, se va reuni astazi la Lucerna (Elvetia) pentru o noua runda de discutii pe marginea planului de reforma a Ligii Campionilor, prezentat de conducatorul forului continental, Michel Platini.

PREVIZIUNI. Cum cluburile din G14 si-au aratat deja dezaprobarea fata de una dintre propunerile lui Platini, anume ca 16 castigatoare ale cupelor nationale din cele mai bine clasate tari sa se infrunte intr-o faza preliminara pentru patru locuri in grupele Ligii Campionilor, Comitetul Executiv va lua azi in discutie numai deschiderea Ligii Campionilor catre tarile mici si mijlocii. UEFA doreste ca in grupele Ligii sa acceada direct 22 de echipe, in loc de 16, iar celelalte 10 locuri disponibile sa fie distribuite astfel: patru echipelor clasate pe locurile 3 si 4 in tarile bine cotate si sase campioanelor tarilor situate in clasamentul UEFA pe locurile 13-52.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.