Reteaua Mobilia, specializata in retailul cu mobila, se va extinde anul viitor cu 4-5 centre comerciale, in Ploiesti, Suceava, Cluj, Arad si probabil Targu Mures, investitia medie intr-o unitate fiind de circa trei milioane de euro, a declarat miercu
Reteaua Mobilia, specializata in retailul cu mobila, se va extinde anul viitor cu 4-5 centre comerciale, in Ploiesti, Suceava, Cluj, Arad si probabil Targu Mures, investitia medie intr-o unitate fiind de circa trei milioane de euro, a declarat miercuri unul dintre actionarii Mobilia, Tamim Saheb. In prezent, reteaua cuprinde trei Mobilia Center la Brasov, Bucuresti si Iasi si un magazin Mobilia la Sibiu. "Anul viitor vom deschide trei Mobilia Center la Ploiesti, Suceava si Cluj-Napoca si unul sau doua magazine Mobilia la Arad si, probabil, Targu Mures", a spus Saheb. Centrele comerciale Mobilia au o suprafata medie de 6.500 metri patrati, pe unul sau doua nivele, spatiile fiind inchiriate producatorilor si retailerilor de mobila. Numarul mediu de firme care inchiriaza spatii in centrele Mobilia este de 25-35, suprafata medie alocata fiind de aproximativ 200 metri patrati. Centrele Mobilia sunt dezvoltate in cadrul unor parcuri de retail sau in parteneriat cu retele internationale de comert. "Reteaua Mobilia Center este dezvoltata in parteneriat cu companiile Selgros Cash & Carry sau real,- Hypermarket, in vreme ce magazinele Mobilia sunt deschise in cadrul European Retail Park, care apartin dezvoltatorului imobiliar BelRom", a precizat Saheb.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.