Restaurantele, pizzeriile, fast-food-urile, dar si cabareturile, bodegile, birturile, „cantinele-restaurant“ sau gogoseriile trebuie sa obtina licenta de fabricatie de la Ministerul Agriculturii daca doresc sa livreze produse alimentare
Restaurantele, pizzeriile, fast-food-urile, dar si cabareturile, bodegile, birturile, „cantinele-restaurant“ sau gogoseriile trebuie sa obtina licenta de fabricatie de la Ministerul Agriculturii daca doresc sa livreze produse alimentare magazinelor pentru vanzare. Reglementarea este cuprinsa intr-un proiect de ordin al Ministerului Agriculturii, care va inlocui un act normativ din 2003 referitor la conditiile de obtinere a licentei de fabricatie a produselor alimentare, informeaza Mediafax.

„Daca o cofetarie are laborator propriu, iar prajiturile sunt servite in local, nu este nevoie de licenta de la Ministerul Agriculturii, fiind vorba de vanzare directa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.