Mehmet Scholl, fostul international al lui Bayern Munchen, s-a casatorit in secret, pentru a doua oara, in octombrie. Scholl asteapta un copil, noua sa sotie, Jessica, urmand sa nasca in luna mai 2008, scrie cotidianul Bild. DUPA TRADITIE. Mehme
Mehmet Scholl, fostul international al lui Bayern Munchen, s-a casatorit in secret, pentru a doua oara, in octombrie. Scholl asteapta un copil, noua sa sotie, Jessica, urmand sa nasca in luna mai 2008, scrie cotidianul Bild. DUPA TRADITIE. Mehmet Scholl s-a recasatorit la numai cateva zile dupa implinirea varstei de 37 de ani, in 16 octombrie. La ceremonie au fost prezentii doar membrii familiei si prietenii apropiati, care au fost imbracati in costume traditionale bavareze, la dorinta speciala a ginerelui. Scholl, care s-a retras din activitate pe 15 august, a recunoscut, inca din timpul carierei sale de fotbalist, ca s-a atasat foarte mult de oamenii si stilul de viata din Bavaria. Mirii si-au petrecut luna de miere in insulele Seychelle. Jessica asteapta, in luna mai, cel de-al doilea copil cu Mehmet Scholl, dupa ce in martie 2006 s-a nascut fiica lor, Polli. Scholl mai are un fiu, Lucas Julian, de 11 ani, din prima casatorie, cu Susanne, mariaj care a durat cinci ani, din 1993 pana in 1997. Scholl si-a incheiat cariera de fotbalist in 15 august, intr-un meci pierdut de Bayern Munchen, pe teren propriu, cu scorul de 0-1, in fata echipei FC Barcelona.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.