Pentru ca totul le era impotriva, au incercat sa-si caute, fiecare, rostul prin alte parti. Au avut ratacirile lor atat de grave, incat unul dintre ei a ajuns pana la starea civila cu o straina la brat. In sase ani de cand se cunosc, au dat de paman
Pentru ca totul le era impotriva, au incercat sa-si caute, fiecare, rostul prin alte parti. Au avut ratacirile lor atat de grave, incat unul dintre ei a ajuns pana la starea civila cu o straina la brat. In sase ani de cand se cunosc, au dat de pamant cu dragostea lor de atatea ori, incat ai fi zis ca s-a sfarsit totul intre ei pentru totdeauna. Dar au revenit mereu unul in bratele celuilalt.

Pe plan social, casatoria lui Tiriac cu Maria Marinescu parea convenabila pentru ambele familii. Dedesubtul tinutelor scumpe afisate la cununia civila ale celor doi se ascundea insa marul putred care a stricat, trei luni mai tarziu, imaginea servita publicului. Oricum, n-au prostit pe nimeni! Dar s-au straduit un timp sa para un cuplu, macar de ochii lumii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.