Cu maximum de puncte dupa primele doua meciuri din grupa, pentru Sahtior au urmat trei infrangeri consecutive, si echipa lui Mircea Lucescu are mari emotii pentru calificarea in premiera in optimile Ligii Campionilor.     Scenariul de ac
Cu maximum de puncte dupa primele doua meciuri din grupa, pentru Sahtior au urmat trei infrangeri consecutive, si echipa lui Mircea Lucescu are mari emotii pentru calificarea in premiera in optimile Ligii Campionilor.     Scenariul de acum trei ani s-a repetat. Dupa ce a invins pe teren propriu pe Celtic, Sahtior, cu Razvan Rat integralist, s-a inclinat la Glasgow. Tot la limita, dar de data aceasta cu 1-2, cu un gol primit la ultima faza a meciului. In urma acestui rezultat, scotienii s-au distantat la trei puncte de echipa romanilor Lucescu si Rat. A mai ramas insa o sansa pentru Sahtior, care este avantajata de rezultatele meciurilor directe. Pentru a se califica in optimile de finala ale Ligii, echipa din Donetk trebuie sa invinga, in ultima etapa, pe Benfica, iar Celtic sa nu-i ia nici un punct lui AC Milan, deja calificata. In schimb, daca pierde in fata portughezilor, Sahtior nu mai prinde nici locul trei, care duce in 16-imile Cupei UEFA.     SUPARARE. Dupa meci, tehnicianul roman a declarat ca echipa sa este mai valoroasa decat Celtic, care a castigat cu noroc. "Sunt foarte suparat in privinta acestui rezultat. Celtic este o echipa bine asezata si agresiva. Poate prea agresiva. Insa aveam dreptate cand am spus ca Celtic este o echipa norocoasa. Noi am fost mai buni, dar nu a fost sa fie. Am jucat cu o organizare foarte buna timp de 43 de minute, insa jucatorii au obosit spre finalul partidei si au facut o greseala mare. Mai avem o sansa, avem sase zile ca sa ne pregatim pentru meciul cu Benfica. Cred ca suntem mai buni decat Celtic si cred ca meritam sa ajungem in optimile Ligii Campionilor", a spus Lucescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.