Iubitori de muzica aleasa, pregatiti-va! Urechile va vor fi gadilate intr-un mod deosebit de placut de cinci voci de exceptie, capabile sa reinvie arii din opere ca Traviata, Tosca, Rigoletto, Othello. Nu vor lipsi nici cantonetele si cantecele de Cr
Iubitori de muzica aleasa, pregatiti-va! Urechile va vor fi gadilate intr-un mod deosebit de placut de cinci voci de exceptie, capabile sa reinvie arii din opere ca Traviata, Tosca, Rigoletto, Othello. Nu vor lipsi nici cantonetele si cantecele de Craciun. Tenorii care vor incanta Romania au pregatite escale la Iasi (la Casa de Cultura a Studentilor, la 3 decembrie), Bucuresti (la Sala Palatului, pe 4 decembrie), Brasov (la Teatrul Dramatic, la 5 decembrie), Baia Mare (Casa de Cultura a Sindicatelor, la 6 decembrie) si Cluj-Napoca (la Teatrul National, la 7 decembrie). Turneul national "Noapte italiana" este organizat de Asociatia Culturala de Teatru, Film si Muzica Dracula si Music Management. Metropolitan International Simphony Orchestra sustine acest turneu care se desfasoara in intreaga Europa.     MAGNIFICII. Artistii care ne vor invesmanta inceputul de iarna in mantia calduroasa a cantecului de calitate au nume, parca, predestinate: Orfeo Zanetti, Vicenzo Sanso, Giuliano di Filippo, Luigi Frattola si... Stoyan Daskalov. Da, ati citit bine. Numele acestuia din urma nu are rezonante italienesti, pentru ca este bulgar! Cine ar putea calauzi atatea voci puternice, daca nu un dirijor cu o bagheta magica? Nayden Todorov este asociat de presa de specialitate cu figura impunatoare si carismatica a lui Schubert. Inzestrat cu o rara forta de comunicare cu interpretii, Nayden Todorov a ajuns la pupitrul celor mai prestigioase orchestre din lume. Prin mainile si bagheta sa au trecut Carreras, Domingo, Pavarotti, dar si romanii Nicolae Herlea si David Ohanesian.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.