Atacantul dinamovist nu considera actualul sezon compromis, chiar daca echipa sa a avut un parcurs slab in turul de campionat, si spera ca gruparea "alb-rosie" sa prinda locul doi la finalul competitiei. "Sigur ca se mai poate salva ceva din sezon
Atacantul dinamovist nu considera actualul sezon compromis, chiar daca echipa sa a avut un parcurs slab in turul de campionat, si spera ca gruparea "alb-rosie" sa prinda locul doi la finalul competitiei. "Sigur ca se mai poate salva ceva din sezonul asta. Suntem constienti ca nu am avut un parcurs asa bun in acest tur, dar mai sunt destule meciuri pana la finalul campionatului. Putem ajunge si pe locul doi in clasament pentru ca distanta nu este foarte mare. Dar pentru asta trebuie sa castigam meciurile pana in iarna. Apoi vom vedea ce avem de facut. Suntem intr-o situatie nu tocmai placuta, dar nu este totul pierdut. Eu zic sa parcurgem etapele usor-usor, pas cu pas, pentru ca suntem departe de locul unu. Mai accesibil e locul doi", a declarat "Danciu-gol".
Danciulescu crede ca vina pentru parcursul slab al echipei nu este doar a fostului antrenor Walter Zenga: "Vina este a tuturor, nu numai a antrenorilor. Nu stiu ce a fost intre Zenga si actionari, dar si noi suntem vinovati pentru parcursul slab. Ne pare rau pentru fiecare dintre antrenorii care pleaca, dar asta este viata, nu avem ce face. Am inteles ca a fost decizia dansului sa rezilieze contractul. Pe noii antrenori ii cunoastem din sezonul 1997-1998, cand am lucrat cu ei. Nu cred ca vor fi probleme pentru ca au fost mereu in familia Dinamo si ne cunosc foarte bine". In ceea ce priveste viitorul sau la Dinamo, Danciulescu spune ca isi doreste sa joace in continuare pentru "alb-rosii" pentru urmatoarele doua sezoane si jumatate. "Mai am doi ani si jumatate de contract cu Dinamo si sper din tot sufletul sa raman aici, dar nu stiu ce va fi. Eu imi doresc sa raman la Dinamo", a mai spus Danciulescu. La randul sau, mijlocasul Catalin Munteanu considera ca partida de sambata, cu UTA, din etapa a 17-a a Ligii I este vitala pentru echipa sa. "Este o situatie mai dificila prin care trecem. Important acum este sa luam trei puncte in meciul cu UTA. Pregatim cu cea mai mare seriozitate acest meci. Dupa victoria lor in fata Rapidului trebuie sa ne luam toate masurile de precautie pentru ca aceste trei puncte sunt vitale pentru noi. Au mai ramas trei meciuri in campionat si unul in Cupa Romaniei si speram sa le castigam pe toate patru si sa mergem linistiti in vacanta. Asta este obiectivul nostru. Normal ca ne gandim la titlu atat timp cat sunt inca sanse matematice, pentru ca speranta moare ultima", a declarat Munteanu.
Amical in familie
Dinamo a sustinut ieri, pe terenul "Florea Dumitrache", din cadrul complexului sportiv din Soseaua Stefan cel Mare, o partida amicala cu echipa-satelit a clubului, Dinamo II. Meciul a fost castigat de echipa care evolueaza in Liga I, cu scorul de 6-4, golurile fiind inscrise de Fl. Bratu, Danciulescu (2), C. Munteanu, Oprita si L. Ganea. Partida a fost arbitrata de antrenorul Cornel Talnar, care le-a dat indicatii componentilor ambelor echipe, asistat din tribuna de administratorul-delegat Cornel Dinu. In prima repriza, Talnar i-a folosit pe Lobont - Blay, L. Goian, Fernandes, Gvozdenovic - Ad. Cristea, Ropotan, Margaritescu, C. Munteanu - Danciulescu, Fl. Bratu. In cea de-a doua repriza au evoluat Romanovs - Stoican, Scarlatache, Galiquio, Musat - Chiacu, Oprita, Izvoranu, Bostina - Cl. Niculescu, L. Ganea. In afara de Zicu, St. Radu si Moti, accidentati, Talnar nu putut conta nici pe Pulhac. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.