Presedintele PC, Dan Voiculescu, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, ca va convoca Congresul PC pentru 20 ianuarie 2008, la care va fi aleasa o noua conducere a partidului, aratand ca, la acest congres, el nu intentioneaza sa-si prezinte cand
Presedintele PC, Dan Voiculescu, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, ca va convoca Congresul PC pentru 20 ianuarie 2008, la care va fi aleasa o noua conducere a partidului, aratand ca, la acest congres, el nu intentioneaza sa-si prezinte candidatura pentru functia de presedinte al PC. EXPLICATII. Voiculescu a precizat, dupa reuniunea Biroului Politic al PC, ca a promis ca nu va mai candida pentru functia de presedinte al PC si este un om de onoare. El a adaugat ca va asigura pana la congres presedintia partidului, iar apoi se va dedica in continuare PC. "Nu inseamna ca trebuie sa fiu presedinte pentru a ma dedica partidului", a aratat Voiculescu. El a mai spus ca nu intentioneaza sa plece din PC, avand in vedere ca il intereseaza viata politica doar din prisma de a fi la PC. Dan Voiculescu a aratat ca, pana la congres, vor mai fi analize in cadrul partidului privind rezultatele alegerilor europarlamentare, iar in acest sens, PC a incheiat un contract cu o firma de marketing, care va prezenta un raport privind greselile facute si cauzele care au dus la rezultatele obtinute de PC in euroalegeri. Marti, Dan Voiculescu a cerut "demisia de onoare" a conducerilor filialelor cu rezultate slabe la euroalegeri, apreciind ca trebuie stabilita "responsabilitatea fiecaruia, de la baza pana la presedintele partidului" si sa fie luate masurile care se impun. PC a obtinut la alegerile europarlamentare de duminica 2,93% din voturile valabil exprimate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.