Liderul PC, Dan Voiculescu, a convocat ieri congresul partidului pentru 20 ianuarie 2008, congres la care se va alege o noua conducere a partidului.

Dan Voiculescu nu va mai candida pentru functia de presedinte al partidului. "Asa cum e f
Liderul PC, Dan Voiculescu, a convocat ieri congresul partidului pentru 20 ianuarie 2008, congres la care se va alege o noua conducere a partidului.

Dan Voiculescu nu va mai candida pentru functia de presedinte al partidului. "Asa cum e firesc, eu am sa ma tin de cuvant, intotdeauna mi-am respectat cuvantul, am convocat congresul partidului, iar congresul va alege o noua conducere a partidului. Asa cum am spus, daca rezultatul la alegeri va fi sub 5%, acest partid va avea o noua conducere", a explicat Dan Voiculescu.


DEMISII. Biroul Politic al PC a analizat ieri si rezultatele de la euroalegeri ale fiecarei organizatii in parte, iar toti liderii de filiale care nu au obtinut cel putin 5% la scrutin si-au prezentat demisiile de onoare. Dintre aceste demisii doar 11 (ale liderilor de la Constanta, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Olt, Bihor, Cluj, Maramures, Salaj, Satu-Mare, Brasov) au fost acceptate, 22 au fost refuzate dupa ce s-a luat in calcul "dinamica si potentialul respectivelor organizatii si lideri", iar sapte dintre organizatiile locale (Iasi, Vrancea, Tulcea, Ilfov, Sibiu, Suceava, Bucuresti) care au situatii aparte sunt inca in analiza. Analiza va fi facuta de o Comisie de evaluare formata din Dan Voiculescu, Eugen Durbaca, Florin Anghel si Daniela Popa. "Le multumesc celor 150.000 de romani care au votat cu PC. Ii felicit pe Eugen Durbaca de la Galati si pe Florin Anghel de la Prahova pentru rezultatele obtinute", a mai spus Dan Voiculescu.

El a precizat ca cele 22 de demisii nu au fost acceptate "pentru ca esecul are cauze obiective". Incepand de ieri PC a semnat un contract cu o companie de marketing politic care va analiza motivele pentru care partidul nu a trecut pragul electoral.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.