Azi

- "Legea Achizitiilor publice permite risipirea banilor publici" - dezbateri organizate de Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei

- Radio Romania organizeaza ed

Azi

- "Legea Achizitiilor publice permite risipirea banilor publici" - dezbateri organizate de Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei

- Radio Romania organizeaza editia a XIII-a a Targului International GAUDEAMUS - Carte de invatatura (Centrul de Presa al Societatii Romane de Radiodifuziune, str. Gral Berthelot nr. 60-64)

- Masa rotunda "Ser editor en el siglo xxi / Editor in secolul XXI", organizata de Institutul Cervantes si Institutul Cultural Roman (sediul Institutului Cultural Roman din Bucuresti, Aleea Alexandru nr. 38)

- Aeroporturile romanesti adopta masurile impuse de Comisia Europeana privind cresterea sigurantei zborurilor, aplicate deja in Uniunea Europeana de la inceputul lunii noiembrie.

Maine

- UTI, in colaborare cu Oracle Romania, organizeaza dezbateri cu tema "Managementul documentelor si colaborare pentru performanta in activitate", prilejuita de lansarea noii versiuni a solutiei de management al documentelor si fluxurilor de documente, "Confluence 2.0." (Hotel Intercontinental, sala Florentina)

- Cetelem IFN SA si Flamingo Group lanseaza noul sau produs financiar destinat accesarii facile a creditelor de consum, cardul Co-branded Flanco-Celetem

- Forum Invest organizeaza Conferinta Internationala "Energy in Central&Eastern Europe" (ECEE), sub inaltulpatronaj al presedintelui Romaniei, cu sprijinul Ministerului Economiei si Comertului si al Parlamentului Romaniei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.