Daca nu e la dezintoxicare, sufera de epuizare. Cind nu cade de oboseala, se plinge ca nu poate concerta fara sotul ei. Rezultatul: o luna de concerte aminate.

Tinara cintareata Amy Winehouse si-a anulat concertele pe care le avea de sustinut pina la sfirsitul acestui an, invocind sfaturile medicilor, precum si lipsa suportului emotional al sotului, Blake Fielder-Civil. „In lipsa lui Blake, nu pot sa dau tot ce am in mine cind sint pe scena", marturiseste artista de 24 de ani pe site-ul sau oficial. „Imi pare rau, dar nu vreau sa fac spectacole cu sufletul impartit in doua. Imi place sa cint. Sotul meu inseamna totul pentru mine si, fara el, lucrurile nu mai sint la fel", motiveaza Winehouse anularea concertelor programate in urmatoarea luna in Irlanda si in Marea Britanie. De citeva saptamini, partenerul vedetei e arestat la Londra pentru ca ar fi incercat sa mituiasca un martor la un proces in care fusese acuzat de violenta contra unui barman.

In acelasi timp, decizia autoarei hiturilor „Back to Black" sau „Rehab" de a anula concertele din decembrie vine in urma sfaturilor medicilor de a evita stresul emotional. „Lui Amy i s-a recomandat sa ia o pauza totala si sa-si rezolve problemele de sanatate", a declarat marti Tracey Miller, purtatorul de cuvint al artistei, citat de Associated Press. Surse apropiate cintaretei soul spun ca ea sufera de mai multe luni de atacuri cerebrale. „Parintii ei sint cu adevarat ingrijorati. Atacurile cerebrale si drogurile de clasa A nu sint o combinatie prea buna", declara o sursa, citata de BBC. Winehouse a avut probabil cel mai greu an din viata sa, fiind internata pentru epuizare, arestata in Norvegia pentru posesie de marijuana si in continua lupta cu dependenta de droguri.

La jumatatea acestei luni, cintareata britanica a trecut printr-un alt moment penibil, cind a fost huiduita la un concert sustinut in Birmingham. Ea a cazut beata peste chitara, a parasit scena la jumatatea melodiei „Valerie" si a schimbat versurile pieselor, hitul „Me and Mr. Jones" devenind „Me and Mr. Blakey". Ca reactie la fluieraturile audientei, Winehouse a spus: „Celor care ma huiduiesc: o sa vedeti voi cind sotul meu o sa iasa de la inchisoare. Pe bune", informeaza MEDIAFAX.