A scapat o felina de la Gradina Zoologica si a fost executata, inainte sa omoare mai mult decit un ciine.

Toate televiziunile au dat stirea, normal. Doar ca, de la o televiziune la alta, se schimba si identitatea animalului. Ba era pantera neagra, ba era jaguar, ba era leopard.

Deci, in citeva zile, o sa se vorbeasca prin autobuze despre o pisicuta care a evadat de la ZOO, iar, in mai putin de doua saptamini, pisicuta se va transforma in ratusca salbatica. Sau poate chiar intr-un gindacel mic de tot. Doar informatia ca vietatea a fost lichidata ca sa nu omoare oameni va mai ramine in picioare.

Cove joaca in sitcomul „Meseriasii" de pe PRO TV. Cum adica „sitcomul ca sitcomul, da’ cine e Cove"?

Hai, dom’le! E baiatul ala care a facut cariera ca asistent al Andreei Marin, la „Surprize, surprize…", si a ramas blocat in pozitia asta. Chiar asa: ce parere o fi avut Zina Surprizelor despre distribuirea lui in productia mai sus-mentionata? Eu nu-mi explic acceptul ei decit intr-un singur fel.

Cred ca a negociat personal cu PRO TV postul de prezentator la „Dansez pentru tine" al lui Stefan Banica jr. si ca a pus problema in felul urmator: „Domnu’ Sirbu, sincer sa va zic, mi se pare cam mic salariul pe care mi-l propuneti pentru Stefan. Pai, dumneavoastra stiti cit de bun e baiatul asta, stiti cit e de talentat?

N-aveti idee, zau, pe ce profesionist puneti mina. Asa ca haideti, va rog io frumos, dati-i bani mai multi, ca altfel nu-i dau voie sa lucreze cu dumneavoastra! Cum? Ii dati mai mult, cu conditia sa mai dau si eu ceva? Bine, dom’le, de acord! Uite, va dau si io un bonus… Ce sa va dau, ce sa va dau? Aaa, gata, stiu. Vi-l dau pe Cove!".