Anul acesta, Eurosport in limba romana implineste zece ani de existenta, perioada in care iubitorii sporturilor de iarna au putut urmari fiecare editie a Cupei Mondiale la Schi Alpin.


ISTORIC. Cel mai bun comentator pentru schi din echipa Eurosportului este Radu Savin (stanga, alaturi de Edit Miklos). "Locuiam pe langa Liceul «Iulia Hasdeu» din Bucuresti si prindeam Canal 31, actualul Pro TV. Ei transmiteau atunci concursurile de schi si faceau niste greseli atunci cand comentau. Avand sediul aproape de casa mea, m-am dus si le-am spus ce nu e bine. Lor le-a placut ce le-am zis, ce le-am aratat si mi-au propus sa raman si sa lucrez pentru ei", isi povesteste comentatorul inceputurile sale in televiziune. Mai tarziu a parasit postul de televiziune din Bdul Pache Protopopescu si a ajuns la Eurosport in limba romana. Sezonul acesta va face echipa cu Emanuel Terzian, de la Realitatea TV, la fiecare etapa de Cupa Mondiala transmisa in Romania.


"Mi-am dorit sa particip la o competitie majora ca schior. Nu mi-a iesit, insa comentariile de la Eurosport sunt mai aproape de visul meu, sa vad un roman campion mondial"
Radu Savin