Situata pe Valea Prahovei, Azuga isi dezvolta domeniul schiabil in Muntii Baiului, in vreme ce la Busteni se gaseste o singura partie.


NOU. Incepand cu acest sezon, Azuga va arata cu totul altfel decat pana acum. Inaintea Craciunulu
Situata pe Valea Prahovei, Azuga isi dezvolta domeniul schiabil in Muntii Baiului, in vreme ce la Busteni se gaseste o singura partie.


NOU. Incepand cu acest sezon, Azuga va arata cu totul altfel decat pana acum. Inaintea Craciunului va fi inaugurata o telegondola moderna, care va rezolva problema transportului pe cablu. Pe langa cele patru piste existente pana acum, a mai aparut "o legatura" intre Sorica si Cazacu. In colaborare cu autoritatile locale din Predeal, a fost pregatit un proiect pentru amenajarea unui domeniu schiabil care va lega cele doua statiuni.


PLANURI. La Busteni, in paralel cu partia Kalinderu, administratia locala vrea sa construiasca o pista numai pentru snowboard. Nu vor lipsi nici elementele speciale (balustrada, kicker si funbox) pentru practicarea acestui sport care cucereste din ce in ce mai multi tineri. In aceasta iarna, in dreapta statiei inferioare a telescaunului va fi amenajat un "fun-park" care va avea o suprafata de 10.000 de metri patrati. Nu va lipsi partia pentru tubby si un baby-schi, acest spatiu fiind destinat in special copiilor si celor care nu schiaza. In anii urmatori sunt sanse sa apara un nou domeniu schiabil pe Valea Alba din Masivul Bucegi. Transportul pe cablu va fi asigurat de o telegondola Leitner, statia inferioara urmand sa fie amplasata la marginea orasului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.