Parcul Gradinii din Baneasa era plin de vizitatori, toate persoanele fiind evacuate in regim de urgenta din incinta. "Intrucat un asemenea eveniment prezenta un pericol deosebit, au fost evacuati vizitatorii in regim de urgenta si au fost anuntati me
Parcul Gradinii din Baneasa era plin de vizitatori, toate persoanele fiind evacuate in regim de urgenta din incinta. "Intrucat un asemenea eveniment prezenta un pericol deosebit, au fost evacuati vizitatorii in regim de urgenta si au fost anuntati medicul veterinar si tehnicienii. Acestia l-au tranchilizat, dar nu au reusit sa-l imobilizeze", a informat conducerea Gradinii Zoologice. Potrivit oficialilor, "s-a procedat apoi la prinderea fiarei cu ajutorul croselor" (ustensila folosita de hingheri, cu o bucla la un capat, care se gliseaza in jurul gatului animalului - n.r.), chiar in momentul in care incerca sa sara gardul Gradinii. In urma demersului angajatilor, jaguarul a murit. "Incidentul nu a provocat victime nici in randul vizitatorilor, nici in randul personalului", a precizat conducerea de la Zoo. Animalul a reusit sa scape din cusca, dupa ce a tras de plasa de metal pana a rupt-o, iar, potrivit Realitatea Tv, pana la prinderea lui, acesta ar fi omorat un caine vagabond. Conducerea de la Zoo Baneasa s-a facut remarcata ultima oara dupa ce a reusit s-o ucida pe elefantica Gaia, dupa ce au pus cainii jandamilor pe ea pentru a o face sa intre la iernat. (Andrei GHICIUSCA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.