Sa fii moldoveanca frumoasa nu e lucru mare. Dar sa fii moldoveanca, sa mai fii si frumoasa si sa mai fii si indragostita de schi e chiar tare. Iar vedeta Antenei 1, Simona Gherghe (30 de ani), e chiar tare de tot. O place chiar si Ioan Nan, campionu
Sa fii moldoveanca frumoasa nu e lucru mare. Dar sa fii moldoveanca, sa mai fii si frumoasa si sa mai fii si indragostita de schi e chiar tare. Iar vedeta Antenei 1, Simona Gherghe (30 de ani), e chiar tare de tot. O place chiar si Ioan Nan, campionul Romaniei la schi alpin.


CONJUNCTURÃ…. Gazda Observatorului din fiecare dupa-amiaza a urcat prima oara pe schiuri in urma cu trei ani, in Poiana Brasov. "Veneam dupa o perioada foarte grea, in care muncisem mult, si mi-am luat concediu. Am plecat o saptamana la munte sa ma relaxez. Neavand ce face acolo, am invatat sa schiez. Nu mi-am imaginat vreodata ca o sa-mi placa un sport atat de mult", povesteste Simona, care a reusit sa scape si de frica de inaltime. A schiat in Postavaru pana cand s-a topit zapada! Apoi, ca toata lumea, s-a mutat la Sinaia. "M-am indragostit de Valea Dorului din prima zi. Are ceva special locul ala." Mai tarziu a incercat sa coboare si pe Carp, dar nu a avut prea mult noroc. "Am prins zapada moale, era primavara, si m-am panicat atat de tare incat nu am avut curaj sa mai cobor.

M-a carat in spate monitorul cu care eram", spune antenista. A reusit sa isi invinga frica, si de atunci este nelipsita din statiunea prahoveana. Poti sa-i spui ca la Azuga e cea mai tare telegondola, ca la Borsa e cea mai buna partie sau ca la Straja e zapada multa, ei nu-i pasa. Tot Sinaia e cea mai tare. Nici daca era nascuta acolo nu era asa de fascinata.


EXTERN. Sezonul trecut si-a luat prietenii si a plecat la schi in Alpi. Prima destinatie a fost Ischgl, in Austria, loc cunoscut in toata lumea pentru concertele sustinute chiar pe partie de marile vedete ale muzicii. Au urmat apoi Cervinia - Italia si Tignes - Franta. Dar degeaba, tot la Sinaia ii place mai mult. Moldoveanca se teme de accidente dupa ce acum doi ani a fost lovita din plin de un paltonar. "Era un tip care s-a urcat prima oara pe schiuri si a intrat direct in mine. De atunci port casca, sa nu patesc ceva mai grav", explica Gherghe.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.