Dintre localitatile prahovene, Sinaia ocupa primele locuri la capitolul evacuati din casele nationalizate. Dupa cum spune primarul "Perlei Carpatilor", Vlad Oprea, in acest moment 566 de familii sunt intr-o situatie delicata, fiind nevoite, in plina
Dintre localitatile prahovene, Sinaia ocupa primele locuri la capitolul evacuati din casele nationalizate. Dupa cum spune primarul "Perlei Carpatilor", Vlad Oprea, in acest moment 566 de familii sunt intr-o situatie delicata, fiind nevoite, in plina iarna, sa paraseasca locuintele nationalizate in care au stat o viata. Primaria face eforturi sa le gaseasca acestor oameni solutii temporare, punandu-le la dispozitie doar ceva peste o suta de locuinte, garsoniere sau dormitoare renovate intr-un camin de nefamilisti. Au mai fost pregatite si doua centrale termice, insuficiente insa pentru a acoperi necesarul. Oamenii in cauza se plang de criteriile folosite pentru cei care primesc locuinta - batranete si probleme de sanatate - considerand ca fiind in mare parte injuste. Primarul Oprea spune ca se cauta pe mai departe solutii, desi nu exista prea multe variante.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.