Sanyo Electric Co Ltd a anuntat ieri o crestere cu 50% a profitului operational in perioada aprilie-septembrie 2007, pe fondul cresterii cererii la baterii si la camere digitale, estimarile anuale de profit fiind peste asteptatarile pietei, informeaz
Sanyo Electric Co Ltd a anuntat ieri o crestere cu 50% a profitului operational in perioada aprilie-septembrie 2007, pe fondul cresterii cererii la baterii si la camere digitale, estimarile anuale de profit fiind peste asteptatarile pietei, informeaza Reuters, citat de NewsIn. Profitul operational a fost de 23,81 miliarde yeni, in perioada aprilie-septembrie 2007, fata de 15,84 miliarde yeni in 2006. Profitul net a fost de 15,98 miliarde yeni, comparat cu pierderea de 3,62 miliarde de yeni din 2006. Ca si principalii sai rivali Sony si Canon Inc., compania cu sediul la Osaka beneficiaza de o cerere robusta la nivel global pentru camerele digitale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.