Celebra actrita franceza Audrey Tautou, cu sapte premii si alte 14 nominalizari importante, cunoscuta publicului roman mai ales prin rolul din "Amélie", apare intr-un alt mare film, prezentat in premiera in cadrul Festivalului


Celebra actrita franceza Audrey Tautou, cu sapte premii si alte 14 nominalizari importante, cunoscuta publicului roman mai ales prin rolul din "Amélie", apare intr-un alt mare film, prezentat in premiera in cadrul Festivalului de film francez care are loc zilele acestea in Capitala. "Hors de prix" ("Pret de cateva ore") este o comedie romantica, unde frumoasa actrita joaca rolul unei tinere mereu in cautare de barbati bogati. In lumea ei, aceea a hotelurilor si a magazinelor de lux, intra un biet chelner timid (Gad Elmaleh), care este nevoit sa devina si el un intretinut, totul numai pentru a sta in preajma acesteia. Jocurile amoroase "profesioniste", imbogatite de reguli de flirt si tactul complex introduc spectatorul intr-o lume in care aparentele sunt arta de a insela pe oricine, iar amorul se masoara in bani. Cei care nu au mers la premiera mai pot sa vizioneze filmul, in cadrul aceluiasi festival, la Cinema Europa, la 2 decembrie a.c.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.