Una dintre fetele care prezinta meteo la Realitatea TV se plingea intr-o dimineata, in direct, ca e foarte, foarte frig in studioul in care isi face ea treaba.

Ba facea chiar si un apel disperat catre cei abilitati sa-i rezolve problema. Pe mine m-a induiosat putin situatia ei, asa ca am gasit si o solutie. Sa stea linistita deci. O sa-i rog eu sa mearga sa prezinte, cu rindul, in locul ei, pe citiva dintre colegii mei care ma tin cu geamul deschis in redactie si carora nu li se pare niciodata ca ar fi frig.

In emisiunea Danei Savuica de pe Euforia TV se dadeau intr-o seara lectii detaliate despre intarirea muschilor vaginali.

O tipa explica telespectatoarelor, sub privirea incintata a prezentatoarei, ce exercitii tre’ sa execute, chiar si atunci cind se afla in masina. Ce ma intreb, dupa ce am urmarit aceasta secventa: nu i s-ar putea adauga Danei Savuica in fisa postului obligatia de a face exercitii d-astea, non-stop, pe tot parcursul emisiunii ei?

Aflu de la stirile de dimineata ale Realitatii TV ca oficialii Stelei au facut un gest de o sensibilitate rara.

Au decis, mai exact, ca femeile si copiii sa aiba acces gratuit pe stadion. Foarte, foarte frumos gest. Superb. Ma bucur ca cineva s-a gindit la asta.

In sfirsit, o gramada de doamne, insotite de copilasi cu zimbetul dulce si sufletul curat, vor putea merge pe stadion, unde se vor putea bucura in voie si pe gratis de tot ce se intimpla acolo, de la injuraturi la coji de seminte-n cap si de la scuipati la imbrinceli.

Cei mai norocosi dintre ei se vor bucura, poate, chiar si de niste pumni in gura. In gurita, pardon…