KD Life a lansat ieri asigurarea de viata unit-linked, prin care poti opta pentru nivelul de risc asumat si profitabilitate. Astfel, asigurarea de viata Durabilis reprezinta un program cu profit din fonduri de investitii KD si se adreseaza persoanelo
KD Life a lansat ieri asigurarea de viata unit-linked, prin care poti opta pentru nivelul de risc asumat si profitabilitate. Astfel, asigurarea de viata Durabilis reprezinta un program cu profit din fonduri de investitii KD si se adreseaza persoanelor cu varsta intre 16 si 65 de ani, prima unica minima fiind de 1.000 euro, iar contributia minima de 50 euro. Clientul poate opta pentru unul dintre cele trei pachete: Clasic (pachet investitional cu risc scazut), Moderat (pachet investitional echilibrat) si Dinamic (pachet investitional cu rentabilitate mare). Rentabilitatea anuala medie este de 11% - 12% pentru pachetul Dinamic, de 8% - 9% pentru Moderat si de 6% - 7% pentru Clasic.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.