O companie britanica specializata in produse pentru copii va pune in vanzare o gama de jucarii de plus, pe cat de bizara, pe atat de macabra. Potrivit site-ului Ananova, prima jucarie din aceasta serie va fi "Twitch ratonul", care vine la pachet cu u
O companie britanica specializata in produse pentru copii va pune in vanzare o gama de jucarii de plus, pe cat de bizara, pe atat de macabra. Potrivit site-ului Ananova, prima jucarie din aceasta serie va fi "Twitch ratonul", care vine la pachet cu un sac de plastic special, "pentru protectie impotriva viermilor". Twitch are si o placuta de identificare, in care se precizeaza ca a fost calcat de "un camion ce cara lapte".     Doua fermoare prezente de fiecare parte a jucariei permit utilizatorului sa scoata toate organele interne ale ratonului, iar apoi sa le introduca la loc. O urma de cauciuc poate fi de asemenea vazuta pe spatele saua€¦Compania producatoare, Compost Communications, a precizat ca fiecare jucarie va costa cate 25 de lire sterline, ele adresandu-se in special persoanelor cu simtul umorului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.