Pe Champs Elysee, Orange a inaugurat aseara un nou magazin. Lansarea in Franta a celui mai asteptat terminal avea nevoie de un eveniment special din partea operatorului. Peste 63.000 de francezi s-au inscris pe site-ul www.iphone.orange.fr, asteptand
Pe Champs Elysee, Orange a inaugurat aseara un nou magazin. Lansarea in Franta a celui mai asteptat terminal avea nevoie de un eveniment special din partea operatorului. Peste 63.000 de francezi s-au inscris pe site-ul www.iphone.orange.fr, asteptand cu infrigurare comercializarea oficiala a dispozitivului. Sunt patru tipuri de abonamente pentru pasionatii de iPhone din Franta, preturile variind intre 49 si 119 euro, terminalul fiind disponibil la 399 de euro. Operatorul francez vinde iPhone si la 549 de euro pentru cei vor sa foloseasca terminalul cu orice alt abonament Orange. La liber, Orange il va vinde cu 649 de euro, ceea ce este mult mai ieftin decat in Germania, acolo unde T-Mobile il vinde (in aceeasi situatie) la 999 de euro. Persoanele care cumpara iPhone cu abonament Orange, dar vor sa scape de "exclusivitatea" retelei, trebuie sa mai plateasca 100 de euro pentru decodare, dar nu inainte de sase luni de la achizitie. In pachetele tarifare se gasesc incluse ore de trafic voce si date in hot-spot Wi-Fi Orange si SMS-uri (50-1000). Reprezentantii operatorului se asteapta sa vanda peste 50.000 de terminale iPhone pana la sfarsitul anului. In ceea ce priveste vanzarile in alte tari europene (altele decat Marea Britanie, Germania, Franta), producatorul Apple decide in functie de "marimea pietei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.